Monday, May 19, 2008

Fest i kirken!

I går fejrede vi Tre-enighedens søndag. En dejlig dag, hvor vi optog 7 nye medlemmer, der alle sagde ja til spørgsmålene:
Tror du på Jesus Kristus som din Frelser og Herre, og bekender du den kristne tro, som den er indeholdt i hele Bibelen?
Vil du med Guds hjælp leve et kristent liv, være trofast mod Metodistkirken og være med til at opretholde den ved dine bønner, dine gaver, dit nærvær og din tjeneste?
De 4 var konfirmander, 2 var konfirmand-forældre og en tredie er gift med et medlem.
Men festen stoppede ikke her. Vi kunne også fejre, at Linda har afsluttet en 3-årig uddannelse på Institut for Diakon og Sjælesorg. Conny Hjelm, som er leder af Instituttet, og jeg læste og bad for Linda. Vi glæder os til at se, hvad det vil bringe, at vi nu i menigheden har et menneske med den ressource, som diakon-uddannelsen er. Dagen før havde vi haft besøg af Conny til Café Qvindfolk, hvor hun talte om konfliktløsning i hverdagen - et emne, der havde mange lydhøre tilhørere.
Og Albert var i kirke. Her har Maria fået lov at holde ham. Det ser ud til at være til begges tilfredshed. Maria havde dirigeret gospelkoret til nogen af sangene ved gudstjenesten - hun kan få alle til at synge - måske er det, det Albert har gang i!

No comments: