Sunday, May 25, 2008

Sommer med Udflugt - og Vejkirke

Menighedsudflugt til Farm Fun indebærer for nogen en rask fodboldkamp. Der blev gået til den af de ivrige spillere.
Frokost - og senere kaffe og kage er meget vigtige elementer for andre.

Men dyrene - dem tror jeg, alle synes er vigtigst: På en måde får jeg forståelse for, at nogen mennesker ikke spiser svinekød. Det virker ikke helt logisk at give sig i kast med sådan en basse.
Hulepindsvinene havde den sødeste lille unge, som moslede rundt for at få lov at spise hos sin mor.

Og Kængu og Kængu-barnet stillede velvilligt op til fotografering.
Men den sjoveste var denne lille præriehund, som jonglerede med sin spaghetti, som var det en tamburmajor-stav. De kunne ellers stå så stille, at man kunne tro, de var udstoppede.

Dyr, man kan holde og klappe, er bare sagen. Sarah fandt det ene fine gedekid efter det andet. Hvem der nød det mest, er ikke til at sige - men søde er de begge.

Dagen var afslutning for Børnekoret og dansegruppen, som nu holder sommerferie. Det gør kirken ikke - tvært imod. I år har vi nemlig meldt os som Vejkirke http://www.vejkirker.dk/.
Vi er kirke nr. 2 i Jylland, fordi man begynder fra toppen. Alle hverdage i juli og august holder vi kirken åben, og der vil være værter, som kan fortælle, vise rundt og byde på kaffe. Vi glæder os meget. Gæstebogen er købt og skiltet, der kan vise vej fra rundkørselen på hovedvejen er bestilt.


No comments: