Monday, December 29, 2008

Minoritets-jul


En af juledagene så jeg en undersøgelse, der fortalte noget om folks julevaner i tal. Her kunne man bl.a. læse, at der i 6% af hjemmene indgik et Jesus-barn i julepynten! Ja, jeg tilhører en minoritet. For i vores hjem er julekrybben den vigtigste jule-udsmykning. Krybben på billedet er ikke min, den er fra en svensk kirke. Måske kommer der flere krybbebilleder på bloggen - jeg har en del. Fortsat glædelig jul, derude!

6 comments:

Anne Thompson said...

Vi fejrer også minoritetsjul. Med manér! Meget smuk julekrybbe fra den svenske kirke, ellers!

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak - ja og så har jeg læst, at I har suppeterriner med slik til jeres julefejring!

Lina Gaarde said...

Ja, altså Anna udbasunerede i kirken at vi skam ikke havde adventskrans, men til gengæld en krybbe med de visne mænd...
Hvis du vil have flere så se lige her:
https://shop.wohlfahrt.com/World2004/index_shop2.cfm?pSessionSessionID=5063224-euen-8577974622122008;eshop;4&pSessionKundenID=0&pSessionSprachID=2&pFolderFrom=World2004&param=wg;NEU_MANNL_2008,NEU_MANNL_2008,NEU_MANNL_2008

..ja, jeg ved det er en skrækkelig lang henvisning, men det er det den skriver!
Kram

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak Lina - ja man kan få meget julestads. Sådan en bayersk pyramide var nu ikke værst! Har netop læst din "nytårstale" - det er altid dejligt, når mennesker arbejder med sig selv - det er noget, der duer! Og rigtigt godt nytår til jer alle 4!

Anne Thompson said...

Åh hvor er hun god, hende Anna. Men ikke så "god" som et barn, der på engelsk skulle forklare en gæst, om pyntningen af familiens juletræ der havde krybber, engler og stjerne foroven og nisser, trommer og slik for neden. Det blev til "holy ones in the top at sexual ones at the bottom". :-D (Det sku' selvfølgelig ha'være "secular ones")

Tro Håb og Kærlighed said...

åh ja, de kære unger. Men på den anden side - Gud blev jo rigtigt menneske, med det hele, så det!