Wednesday, April 1, 2009

Æselføl, ved du hvad?

Palmesøndags æsel var første station i før-påske-gudstjenesten. Den årligt tilbagevendende begivenhed, som indleder påskefejringen i Strandby Metodistkirke, blev afholdt i går aftes. Æslet er venligt udlånt af Farm Fun i Ålbæk - ham her var af den storskrydende slags, hvid og meget sød og stædig.
Skærtorsdag fik vi lov at smage dejligt brød og stærk saft, mens vi tænkte over de underlige ord, Jesus havde sagt om vi skal leve af hans kød og blod - at hans død er vores liv.
Langfredags kors var i år ganske blodigt. Efterhånden blev det også dækket af bønner og tegninger fra børn og voksne. Det er her, der er mest trængsel.
Ved den tomme grav, sødt og lyst, under-ligt og glædesfyldt, får man påskeæg og påskeliljer. I år var gudstjenesten lavet af Klub-3, menigheds-børnene i 3. klasse, der har deltaget i årets undervisning. De fik hjælp af "Prærie-ulvene", spejderne på samme årgang. Mellem 80 og 90 børn og voksne havde sammen en god aften med fortælling, oplevelse og sange som: "Æselføl, ved du hvad - du kan sagtens være glad. Du har båret verdens Herre"
Posted by Picasa

No comments: