Saturday, June 27, 2009

Sjung om studentens lyckliga dag!

Sådan ser en del af årets dimittender fra Frederikshavn Gymnasium og HF ud, set fra første forældrerække. Rektor holder tale og deler eksamensbeviserne ud.
Også på sin sidste skoledag havde Maria fat i mikrofonen. Kammerpigerne sang dejligt for os. Som allersidste punkt på dagsordenen inden festen sluttede var der uddeling af 3 legater. Maria fik sammen med Tanja tildelt "HSA legatet TIL MINDE OM TAGE MORTENSEN" - det tildeles "en musisk begavet elev, der ønsker at udvikle sit musiske talent". Jamen, om det var stort!
Her er et billede af Sofie! Da Maria begyndte i skole i august 1996 var hendes forældre ikke hjemme. Vi var sikkert til et eller andet vigtigt i kirken. Men Sofies mor, Susanne var med de to piger i skole og tog billede af vores datter - der ellers ikke har skullet undvære sine forældre i stor udstrækning. Men det manglende nærvær første skoledag, det har vi hørt om af og til. Sofies mor var på Gymnasiet i går - men jeg tror ikke hun havde kammera med; så her er et billede af Sofies sidste skoledag!
Og så var der fest i haven resten af den dag. I dag og i morgen er der studenterkørsel. Men mere om det senere.
Posted by Picasa

No comments: