Friday, July 31, 2009

De bare forbereder sig

I dag vågnede Sommerkirken til styrtregn og torden. Strømmen gik, så morgenens Taizé-andagt måtte klares uden klaver. Heldigvis har vi en dygtig fløjtespiller blandt os. En del af dagen er blevet brugt til at forberede det store rollespil i morgen. Det skal handle om metodisternes kirkefader John Wesley (1703 - 1791)
Derfor blev der bl.a. syet parykker og savet brænde. Men alt handler ikke om gamle dage. Det band, som spiller til gospelkoret, brugte mange timer på at øve. Solomon har sin egen dygtige pianist med fra London. Det betød bare, at de musikere, vi havde i forvejen alle rykkede over på et andet instrument, som de så spiller i stedet. Imponerende!
For at man kan blive så dygtig, skal der begyndes tidligt. Aftenens program var en paneldebat for unge og voksne - men børnene - de havde musikalsk værksted. Og det gik ikke stille for sig! Det skal nok blive godt. Øvelse gør mester - og nogen gange - musiker!
Posted by Picasa

2 comments:

pastorns Ingridienser said...

Bra att man kan hitta på annat när vädret är emot en. Är med fam i Danmark och Blåvand.Vi trodde husvagnen skulle lyfta ett tag i storm och regn. Men härligt att stå vid havet och känna storm och se på vågorna. Jag njuter och önskar dig detamma! Ingrid

Madame said...

Det var spændende at læse om, Charlotte! Jeg tror, I har moret jer og haft mange dejlige oplevelser med sommerkirken.