Monday, July 27, 2009

En gave fra USA


Sommerkirken havde søndag eftermiddag besøg af Star Fire Singers fra en stor Metodistkirke i Los Altos, California. Over 100 unge sang og spillede os gennem musicalen "The Studio" om Guds skaberværk og hans uendelige kærlighed til alt, hvad han har skabt. Vi blev mindet om at være medskabere og om at fortælle vore livs-historier til hinanden. Det var en imponerende forestilling og et fint bekendtskab. Kontakten til Sommerkirken er skabt af danske Karin, der selv har været en del af Star Fire og stadig har tæt kontakt til vennerne i USA. Karin har fået de unge mennesker til Danmark, så de kunne medvirke ved Baptistkirkens sommer-stævne i Mariager, og derfra blev de givet videre til os. Tak for gaven!

Posted by Picasa

4 comments:

David Kvebæk said...

Det der med "Sommerkirke" høres riktig- og spennende ut. Jeg minnes de gamle sommerleire med glede, men "Sommerkirken" virker som en ny sommergive. Gud velsigne Danmark.

Madame said...

Det lyder som en utrolig dejlig oplevelse, Charlotte!

Moejen said...

Hej Charlotte
Tak for at du giver os en lille smag af dine oplevelser på Sommerkirke, så er vi herhjemme også lidt med. Jeg har brugt et af dine billeder på kirkens hjemmeside, og henvist til din blog.
Kh. Henning.

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak for kommentarene - dejligt, at Sommerkirken når ud i landet - og over grænsen.