Thursday, July 2, 2009

Kilden

I dag har vi fejret endnu en fest. Maria fylder 19, og vi går ind i det sidste år med teenage-børn. Dagen blev benyttet til skovtur. Vi har været i Rold skov og set nogen af de spændende kilder - her Store Blåkilde, hvor 80 liter vand pr. sekund vælter op fra bunden - året rundt med samme temperatur 7 - 8 grader. Det giver mulighed for et helt specielt fugle og planteliv.
Vi var flere steder i den store skov, så sjældne træer og badede i en af søerne - spiste madpakke i Rebild bakker, hvor amerikanerne allerede er ved at indtage deres pladser til på lørdag. Flagstængerne er klar og venter blot på de nystrøgne Stars and Stripes. Vores dag sluttede med dejlig mad i Aalborg.
Posted by Picasa

6 comments:

Anne Thompson said...

Tillykke til Maria! Det lyder som en dejlig dag. Tak for billedet af søen. Måske vi også skal have en tur dertil når ferien bli'r alvor?!

Tro Håb og Kærlighed said...

Rold skov er til mange dage - det er en stor og forskelligartet oplevelse. Klar anbefaling.

Stine Barselsfeber said...

Det minder mig om, dengang min ældste søster fyldte tyve. (Vi er tre piger, og jeg er den yngste).
I anledningen af sin egen fødselsdag forærede hun min far et diplom over den periode af sit liv, hvor han havde haft tre teenagedøtre og kun et badeværelse :-)
Det hænger stadig derhjemme som symbol over den toårige periode; fra jeg fyldte 13 og til hun fyldte 20.

Tro Håb og Kærlighed said...

Ja, Stine - og drenge er nok ikke meget hurtigere!

David Kvebæk said...

Å. hvilket vakkert bilde av kilden med det "levende" vann. Et herlig motiv, og et skjønt symbol. Skal se det blir malt en vakkker dag. Hils Maria! David.

Tro Håb og Kærlighed said...

Ja, David - du må komme og se kilderne i Rold - der er mange smukke motiver!