Saturday, August 15, 2009

Solen er så rød mor

Vejret var stille og tørt, de dage vi var på Bornholm. Det betød smukke solnedgange. Der er ikke langt fra konstateringen af, at vi kan nå at se solnedgangen, til vi var fremme ved vestkysten af øen.
Underligt at tænke på, at der er 1/2 time fra solen går ned på Bornholm, til de kan opleve den sanmme solnedgang i Esbjerg.
En aften besluttede vi at køre til Hammershus. Vi nåede ikke at se solen forsvinde under horisonten, til gengæld så vi denne skonnert i bugten. På vej ned mødte vi masser af turister på vej op på borgen sammen med, fandt vi senere ud af, Jens Ole Fassel, der laver guidede ture i måneskin. Klogt af turisterne at have en bornholmer med efter mørkets frembrud. Man ved jo aldrig med "de underjordiske!"
Posted by Picasa

4 comments:

Madame said...

Sikke nogle underskønne billeder du har taget, Charlotte! Og det lyder som den dejligste ferie, I har haft på Bornholm.
Det er sjovt, for mange af mine kolleger har efter endt arbejdsliv valgt at slå sig ned på Bornholm - jeg tror, at øen står for noget helt særligt for de allerfleste danskere.

David Kvebæk said...

Enig med Madame. Dine fotos er tatt med et godt øye for det skjønne. Dine Bornholm-blogger er jo i seg selv den beste reklame for "øen i havet". De styrker lysten til å reise dit. Du har dratt med deg et sort reisefølge, Charlotte.

Tro Håb og Kærlighed said...

Tak begge to - jeg kan, som I forstår, varmt anbefale den dejlige ø!

Mogens Flinck Hansen said...

Ja. En aftentur på Hammershus med Jens Ole Fassel kan kun anbefales. Selv med et stort antal flagermuslygter er der ikke meget lys, men til gengæld mange skygger. Og Jens Ole Fassel er en glimrende fortæller, der gør turen spændende. Man kan næsten fornemme at man står midt i det.