Wednesday, November 4, 2009

ActA-aften

Første onsdag hver måned er der gudstjeneste i vores lille nye kirke ActA i AAlborg. Vi begynder med at spise sammen. Vi fik dejlig græsk mad i dag. Bagefter holdt vi gudstjeneste, hvor temaet var, at kirke og menighed er som et levende træ - Jesus er træet og vi er grenene, beskæring og rodnet er nødvendigt, frugt det naturlige. Bagefter skulle nogen planlægge et spejdernatløb og ellers var der kaffe, kokosmakroner og hygge inden vi kørte hvert til sit.
Jesus sagde: Guds rige ligner et sennepsfrø, som en mand tog og såede i sin have, og det voksede op og blev et helt træ, og himmelens fugle byggede rede i dets grene."
Posted by Picasa

6 comments:

Madame said...

Det lyder utroligt hyggeligt - og spændende at I arrangerer et spejdernatløb. Ordene om sennepsfrøet, der vokser op, er meget, meget smukke!

Anne Thompson said...

Det ser dejligt ud! Og det nyeste skud på stammen var med :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - en gang om året holder vores ældste spejdere på landsplan et by-natløb,der slutter med morgenmad - det er et stort hit.
Anne - ja, dejligt!

Lene said...

Hvor det godt at I er flyttet med som menighed derhen hvor de unge flytter :-) Og den unge mand i midten har jeg jo set en enkelt gang, og jeg syntes han havde en god stemme, også før jeg vidste hvem der var hans mor :-)

Lene said...
This comment has been removed by the author.
Tro Håb og Kærlighed said...

Tak Lene - ja, det er min langhårde søn:-)