Sunday, November 15, 2009

På Vej

Weekenden er tilbragt i sommerhus i Blokhus. Jeg har været sammen med den lille nye menigheds-plantning i Aalborg. Vi har bare hygget os, spillet spil, lavet mad, beundret børn, set film, læst, snakket, svømmet (der var pool) og vandret langs havet.

Nogen gik den ene vej - og andre deres egen
- men alle går vi VEJEN - "Jesus siger: Jeg er Vejen og Sandheden og Livet!"
Posted by Picasa

4 comments:

Madame said...

Det lyder som den allerdejligste weekend, du har haft, Charlotte! Og sikke nogle smukke billeder! Der er noget storslået over stranden langs med Vesterhavet.

Tro Håb og Kærlighed said...

Ja, vi har haft det godt. Og det er altid spændende at opleve den store forskel på stranden vest, og øst hvor vi bor og går til daglig!

Lasse Svensson said...

Man tror ju inte det är sant! Familjen Svensson (Olle, Hugo, Åke, Anna och Lasse) var också i Blokhus i helgen! När vi skulle hem på söndag tänkte vi åka till gudstjänst i Strandby men då jag har en ny iphone och hustrun körde kollade jag er hemsida i bilen och upptäckte att ni startade gudstjänsten kl 10! Och vi som hade varit lite sena till 11...
Men Blokhus var också fint - och MYCKET avslappnande! Nu kan det bli advent! =)

Tro Håb og Kærlighed said...

Ej Lasse - det er sjovt! Og tænk at vi kunne have mødt hinanden der. Ja, vi plejer jo at skulle til Liseberg inden det bliver jul!