Wednesday, June 29, 2011

En festlig dag

 Vi har så meget at fejre i disse dage. I dag er det svigerfars 85 års fødselsdag, og i den anledning havde han indbudt et stort bordfuld venner til frokost. Også familie havde indfundet sig, selvom vi først skal fejre ham på lørdag.
 Hvad giver man en mand, der fylder 85? Blomster og chokolade - ja, og to nye kedeldragter og penge til en ny motor til båden, som han og hans jævnaldrende makker bruger til fiskeri. Deres "gamle" motor er blevet stjålet, ØV.
 Han fik også en dejlig ny barberkost og flere penge til ny motor.
 Den ene fest var knapt ovre, før den næste gik igang. De to yngste kom hjem fordi ældstesønnen havde inviteret os og svigerfamilien ud i anledning af veloverstået maskinmestereksamen.
 Hos Frøken Madsen's i Sæby fik vi en masse dejlig mad. Vi sad ude og nåede at blive færdig med kaffe, pandekager og is, inden regnen begyndte ganske let.
Det har været en begivenhedsrig dag. Og nu er huset igen fyldt med liv og unge mennesker for en tid. Meget hyggeligt og dejligt.

4 comments:

Lene said...

Dejlige dage med samvær med de ældre og de unge i familien :-)
God fest på lørdag.

Madame said...

Sikke nogle dejlige begivenheder, I kan fejre - det lyder vel nok hyggeligt. Og så er jeg imponeret over, at din svigerfar er så frisk og sejler ud for at fiske.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - ja, det er dejligt!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - de holder sig godt igang!