Saturday, June 11, 2011

Halv-vejs!

Så er de 13 første dage gået! Og om 13 dage kommer min mand hjem til mig igen! Han har det godt i USA, og han hygger sig med sine studier - vi skyper sammen hver dag, og det er meget godt, at både se og høre hinanden om vigtigt og mindre vigtigt! På mandag tager jeg så på retræte i Sverige i 7 dage - uden pc'er og telefon. Derfor ingen blog og ingen skype fra på mandag! Med mindre hunden og den hjemmeværende hundepasser vil overtage!

6 comments:

Rasmine said...

Jeg har i nogen tid overvejet at prøve en retræte, men jeg har en lumsk mistanke om, at det bare ville give mig stress, hvis jeg ikke havde totalt "rent bord". før jeg tog af sted. Men jeg ville ønske, at det var mig. der kunne sådan noget ...

Tro Håb og Kærlighed said...

Rasmine - der er mulighed for at tale med retrætelederen, hvis "noget dukker op" undervejs. Det benytter jeg mig sjældent af, da retræten netop hjælper med at få prioriteringerne i orden. Jeg kan kun opfordre dig til at prøve, vel at mærke prøve et godt sted. For det er ikke ligegyldigt, hvilken sammenhæng du vælger. Der er meget forskelligt i udbud.

Rasmine said...

Det, jeg tænker på. er ikke, at der kunne dukke noget op, men at det nok ville være svært for mig overhovedet at trække mig tilbage på den måde. Jeg tror, at jeg hele tiden ville have dårlig samvittighed, fordi jeg kunne have brugt tiden på noget mere praktisk - medmindre der slet ikke var noget praktisk, jeg ikke havde fået helt på plads, og den situation har jeg meget svært ved at forestille mig.

Men foreløbig har jeg en ide om, at det kunne være godt med en retræte omkring nytår.

Madame said...

Dejligt at I kan skype sammen over Atlanten - og at du snart får ham hjem igen!
Rigtig god retræte, Charlotte!

Lene said...

God retræte og jeg ville ønske det var mig. Rasmine, jeg kan kun anbefale det, det er rigtig godt :-)

Lene said...

God retræte, Charlotte, jeg ville ønske det var mig. Rasmine, jeg kan kun anbefale det, jeg vil gerne prøve igen :-)