Thursday, July 21, 2011

På toppen!

Som allerede nævnt har vi i kirken 5 unge gæster fra North Carolina i disse dage. Heldigvis er vi flere om at være værter. Nogen har de unge boende, andre deltager i dagens program og andre igen giver aftensmad.
I dag var vi 4, som tog dem på tur til Skagen - at must for turister! Det var ganske tydeligt i dag, hvor mennesker i en lind strøm valfartede til toppen af Danmark og dermed af det Europæiske kontinent. Folk, vi mødte, talte tysk, engelske, svensk og norsk - eller en anden dansk dialekt end den lokale.

danskerne
 Efter Grenen spiste vi fisk, hvorefter de unge blev sluppet løs blandt de øvrige Skagensgæster. Der var mange folk overalt - denne uge er der MC-træf, og motorcykler fra nær og fjern kommer trillende rundt hvert andet hjørne.
 Men på Skagen Museum var der dejligt - stadig mange mennesker, men alligevel god plads til at se nye og gamle malerier. For tiden har de en udstilling af privat-ejede malerier, som ikke tidligere har været udstillet. Maleriet af Anna Ancher, malet af ægtemanden Michael var dog et kært gensyn. Måske fordi hun minder mig sådan om min farmor!
amerikanerne på toppen!

2 comments:

Madame said...

Det lyder dejligt at I var i Skagen, Charlotte! Jeg vil gerne en dag opleve Skagen Museum. Hvor er det sjovt, at maleriet af Michael Ancher malet af hans kone, minder dig om din farmor!

Anonymous said...

Der er rart på toppen :-) - og helt sikkert en stor oplevelse for jeres amerikanske gæster