Wednesday, December 14, 2011

Dagpleje-jul

I dag har vi den første af tre julegudstjenester for børn - i dag for dagplejebørnene og vores egen legestue Myretuen. Jeg har ingen billeder derfra, da jeg har fuldt op at gøre med at fortælle historien om Maria, englen, Josef og krybben. Vi finder hyrder og vismænd gemt rundt om i kirken og synger vers af både gamle og nye julesalmer.

Bagefter spiser vi æbleskiver og synger julesange i menighedssalen. Billederne på siden er fra en juletur til Liseberg i Göteborg et andet år. Jeg havde planlagt en tur sammenmed en god ven i sidste uge. Den blev desværre aflyst - bl.a. på grund af ret vildt vejr. Krybben består af figurer i hel menneskestørrelse og er et hit i Liseberg - sammen med de mange, mange lys!

6 comments:

Madame said...

Dejlige billeder, Charlotte! Og sikke en god idé med julegudstjenester for dagplejebørnene ...

Anne Thompson said...

Det ser også flot ud!
En julekrybbe i naturlig størrelse må være imponerende, og sætte hele situationen i et andet perspektiv end et krybbespil "til pynt". Den originale idé var vel også "live", var den ikke?

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det er rigtigt sjovt med den dagplejegudstjeneste. I næste uge kommer først børnehaverne og derefter det halve af skolen. Den anden halvdel skal i folkekirken.

Tro Håb og Kærlighed said...

Anne - ja, det skal vel egentlig op i naturlig størrelse:-)

Unknown said...

Nogle idéer til hvor man kan købe en Jesus Krypt henne? Som i figur

Unknown said...

Er der nogle butikker hvor man kan købe "Jesus Krypt" henne? (over nettet, helst)