Wednesday, July 11, 2012

Drivhushygge

 Uhmmmm - nyfangede makreller i filet, og salat af alt godt fra haven! Det var aftensmaden, svigerfar har fanget - husbond har stegt. Vi var kun tre til at spise, så resten af fisken er lagt i eddike. Så smager de næsten endnu bedre.
 
 Efter maden tog vi i LOOP-center i Frederikshavn. Jeg cyklede begge veje - husbond løb på rulleskøjter og datterbarnet kørte bilen. Men hun har også været på arbejde i Hjemmeplejen i 8 timer fra morgenstunden.
 Vel hjemme igen flyttede vi ud i drivhuset med bøger, Mac og the.
 Datterbarnet arbejder med at forberede tutor-forløbet på sit studie. Der er megen planlægning og meget skriveri - der skal fostres mange ideer, så det kan blive både sjovt og lærerigt og festligt for de nye studerende.
Vi blev siddende i drivhuset så længe, at jeg ikke længere kunne se at læse ved stearinlysets skær - og så længe at havens frøer havde valgt at komme frem!!! Dem er jeg ikke gode venner med. Godt at datterbarnet kunne lede sin gamle mor sikkert i hus efter en hyggelig aften.

6 comments:

Lene said...

Hvor lyder det bare hyggeligt med drivhuset i stearinlysets skær, og I er da så seje til at komme af sted i loopcenteret. God dag til jer :-)

Madame said...

Det må være dejligt med et drivhus, som I også kan bruge som udestue, og hvor I kan nyde aftenen med bøger, Mac og the.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - vi er gode til at få rørt os - det er også nødvendigt, så stille, som nogen af os sidder meget af dagen!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det er helt nyt for os at have drivhus. Sidste sommer havde vi det også, men det var fyldt med sager, vi ikke havde fået plads til endnu efter flytningen.

Marianne said...

Hyggeligt med drivhushygge, vi har også måtte tage vores i brug til ophold i denne sommer med så meget regn :-)

David Kvebæk said...

Kjære Charlotte
Du er minst like flink med kamera som med tastaturet på din IMac. Og så vet dere å bruke tiden, også til hygge og kos med små og store. Vi går og venter på at Julius skal nedkomme. Han blir vårt tredje oldebarn.
David