Saturday, September 15, 2012

Dejlig, travl lørdag



Strandby Bælsene sang deres festlige sømands sange
  Vores varmeværk har i dag fejret 50 års dag. Vi er ret stolte af det. Bestyrelse og ledere er skrappe til at udvikle og optimere. For nogle år siden opsatte de masser af solpaneler på markerne ved siden af værket - mellem panelerne går får for at holde græsset nede. Det var det første og største af sin art i verden. Sådan skrev Varmeværket selv: Det intet mindre end en verdenssensation, når Strandby Varmeværk starter opførelsen af verdens første solfangeranlæg på 8.000 kvm i kombination med en absorptionskøler og decentralt kraftvarmeværk. Læs meget mere HER Formanden for Varmeværket murermester Palle Jensen, der også stod for tilbygning og renovering af vores kirke for 6 år siden, kunne i dag fejre sit 40 års jubilæum med Varmeværket.
I Strandby har vi også koret "Bælsene". De har netop regnet ud, at deres gennemsnitsalder er lige over 75 år - men de kan synge, kan de. Koret består bl.a. af en tidligere skoleinspektør, en pensioneret sognepræst, fiskeskippere og - ja, mænd fra Strandby. Korets kaptajn og pianisten er begge mænd, der i det tidligere arbejdsliv underviste gymnasieelever, men det skal man ikke lade sig nare af - her er de i deres es!
Ældste sønnen lavede lyd, og William var sikker på, at det foregik bedst med hans hjælp.
Desværre måtte vi forlade festen lidt hastigt, men kun for at fortsætte til en dejlig 70 års fødselsdag, der har varet resten af dagen. Heldigvis nåede jeg en tur i LOOP-center i morges, for der bliver ikke løbet noget videre i aften.

2 comments:

Madame said...

Det er dejligt at læse om jeres kor med en gennemsnitsalder på over 75 år. Sang og musik binder sammen! Sikke en spænende lørdag du har haft!

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja, der var fart over feltet!