Monday, November 5, 2012

Mandag

 Det er blevet november og mørketid. Der er fuld fart på arbejdet i kirken, i denne uge er der fx. gudstjeneste søndag, Taizégudstjeneste tirsdag kl. 17, gudstjeneste på Strandgården det lokale plejehjem og i ActA, den lille ny kirke i Aalborg torsdag- og så er det søndag igen med gudstjeneste kl. 10. Ind i mellem er der undervisning, læsegruppe, korøvelse, samtaler og skrivearbejde + det løse, som en Halloween-aften med Klub Zakæus. I morgen skal kollega Louise og jeg mødes, som vi plejer tirsdag. Men vi skal også mødes med vore to kollegaer fra Folkekirken, hvoraf den ene er helt ny i byen - det glæder jeg mig også til.
Her til aften mødtes læsegruppen om bogen "Hytten," for tredie gang. Det er virkelig et dejligt og givende fællesskab med nogen skønne kvinder. - Og så er der præsidentvalg i USA - uha, siger jeg bare - godt der ikke er tid til at falde i staver over det!

2 comments:

Madame said...

Det lyder som en travl og meget givende uge, Charlotte! Ja, mon ikke vi også kommer til at falde i staver over præsidentvalget i USA :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - jo, det gør vi!