Sunday, January 20, 2013

Til lykke Karla!

 Dagen har været begivenhedsrig - Først var der præmiere på "Man(d) mødes", som er lillebror til Café Qvindfolk. Der kom 32 mandfolk til torsk i fad, kaffe og kage og efterfølgende fortælling af vores biskop Christian Alsted. Han skal også prædike ved gudstjenesten i morgen, og det glæder jeg mig til. Lige da mændende var færdige susede husbond og jeg til Nørresundby, hvor der var dåbsgudstjeneste.
 Karla, som er datter af vores nevø Peter og hans kone Malika, skulle døbes. Det  blev hun af sin farfar Finn - og jeg tror, de to var enige om, at det klarede de fint.
 Kirken var fyldt med familie og den lille menighed. Bagefter var der inviteret til kagebord og suppe. Vi var nødt til at køre hjem, da vi for længst havde planlagt noget, der ikke kunne ændres.  - Det er skønt at se, familien vokse, nye børn kommer til, små dejlige mennesker vokser op omkring os - hvilken rigdom!

4 comments:

Madame said...

Ja, det er nemlig så skønt at se familien vokse og nye børn komme til - det er rigdom! Vi nyder også de små i vores familie. Sikke nogle dejlige billeder!

Lene said...

Og præsterne fortsætter i næste generation kan jeg se på nevøens påklædning :-) Mon den lille nye kvinde i familien en skønne dag også bliver præst? Dejligt med sammenkomster både familiemæssigt men også jeres nye tiltag. Var det din mand, der stod for mandesamlingen?

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - Det er livsbekræftende at følge de små børn!

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - Ja, Karlas far læser teologi i Århus og er ansat nogen timer i menigheden i Aalborg. Vi har en anden i familien på vej, så man ved jo aldrig med Karla!