Saturday, June 28, 2014

Krondiamantbryllup

 En del af denne uge er gået med forberedelser til den store fest for svigerforældrene. Emma og Poul har været gift i 65 år, og det skulle naturligvis fejres. De har fire børn, svigerbørn, 11 børnebørn og 9 oldebørn og vi har været i sving med at ordne og arrangere en hyggelig dag sammen.
 Vi dækkede bord til 84, og det passede perfekt selv om de inviterede til  "Åbent hus," hvor man ikke kunne være helt sikre på, hvem der dukkede op. Børnene hygger sig, leger ude og inde. De voksne snakker og hygger, og for os var det dejligt at blive opdateret på mange af vennerne fra Strandby. Vi fik en masse dejlig mad og hjemmebagte kager.
 Efterhånden som gæsterne trak hjem, blev familien tilbage. Vi spiste rester og suppe og rydde op og kørte gaver hjem. Svigerfar fylder 88 i morgen - han fik den nye cykel, han ønskede sig. Og svigermor, der er 84 ( og var med os i Israel i februar) fik den computer, hun havde ønsket - den gamle er for langsom!
 De to er et forbillede for os alle sammen. De lever et aktivt liv i hus og have, i kirken og på havnen, og de har en glæde og nysgerrighed på livet, som man bare kan ønske vi alle kunne bevare.
 Nu hænger vi ud hver for sig - ser film og spiser popcorn.
I morgen er det søndag, gudstjeneste, fødselsdag og hygge med gode venner.

2 comments:

Madame said...

Tillykke med dine svigerforældre, Charlotte. Hvor er det flot at kunne fejre 65-års bryllupsdag og stadig at kunne leve et aktivt liv.

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - ja det er en stor glæde, at have så dejlige mennesker i familien. De er et forbillede for os alle sammen.