Saturday, August 29, 2015

Nogen løber, andre svømmer - vi går!

 I onsdags var det tid for den store DHL-stafet. I København løber man i Fælledparken. Det er et kæmpe arrangement, hvor store og små grupper løber de 5 x 5 km. Datterbarnet løb med sin arbejdsplads Københavns kommune - den absolut største gruppe.
 Men også Jerusalemskirkens løbeklub var med. De er en lille gruppe, men de er hurtige og deres tøj er flot!
 I dag gik husbond og jeg en lang tur gennem byen. På vej over Knippelsbro fik vi øje på nogen af de mange svømmere på vej rundt i havnen. Respekt!
 Men der var også dem, der bare nød det gode vejr - her tre gratier ude ved Fisketorvet.
 Der var mange mennesker alle vegne - turister, bryllupsfester, cyklister, børnefamilier - vi legede turister i vores egen by - drak kaffe på en café ved Nyhavn og spiste aftensmad på Halmtorvet inden vi gik en tur gennem Tivoli.

 Her fik vi for en gangs skyld en siddeplads ved Pantomimeteateret. Bag os sad mennesker fra Strandby på weekendtur til byen. Hyggeligt at få en snak med gamle bekendte! Ellers var der dansefestival på Plænen, hvor jeg så et par flotte numre af danseskoler, som streetdansede!
 På vej hjem passerede vi Rådhuspladsen. Her stod en mand og masseproducerede sæbebobler til glæde og begejstring for børn og voksne.

På Nytorv sad "The swedish Chef" fra Muppet Show eller en af hans venner og spillede på gryder, potter og pander. Manden er tydeligvis en dygtig trommeslager, som hygger sig med at spille på torvet af og til.

4 comments:

Madame said...

Hvor er I seje og sikke mange dejlige oplevelser, I får i byen!

Lene said...

Jeg holder utroligt meget af dine beretninger om alt det I når, når ikke I arbejder :-)

Tro Håb og Kærlighed said...

Madame - det er sjovt at dele! Og jeg nyder jo dine fortællinger.

Tro Håb og Kærlighed said...

Lene - tak, ja det er også sjovt at dele!